icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Ontwerp

Gedetailleerde uitwerking

Tijdens de ontwerpfase worden de adviesproducten nader uitgewerkt. Het RVTO (Railverkeerstechnisch ontwerp) wordt uitgewerkt tot een ontwerp waarin wijzigingen in de installatie zichtbaar worden en waarin de veilige werking van de treinbeveiligingsinstallatie wordt geborgd.

Door de toepassing van Systems Engineering tijdens alle fases van het project en de toepassing van het vierogenprincipe wordt de kwaliteit van het ontwerp geborgd.

Optimaal ontwerp door slimme samenwerking

Nexus Rail Engineering B.V. zorgt in multidisciplinaire projecten voor de coördinatie tussen de verschillende disciplines en zorgt voor een integraal spoorontwerp. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in projecten waarin traditionele B-relais beveiliging wordt gewijzigd, maar ook in projecten waar verouderde beveiliging wordt vervangen door een nieuwe elektronische interlocking.

Tijdens de uitwerking van het uitvoeringsontwerp worden de slimme en efficiënte keuzes in het ontwerp vertaald naar werktekeningen die de aannemer nodig heeft voor de realisatie. Het vroegtijdig meedenken met de aannemer en de opdrachtgever zorgt voor een optimaal ontwerp dat voldoet aan de klanteisen en dat bovenal veilig is.