icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Uitvoering

In de uitvoering worden onze ontwerpen gerealiseerd, in samenwerking met de aannemer. De huidige systemen worden fysiek aangepast of nieuw gebouwd.

Testen en in dienst stellen

De aannemer bereidt de aanpassingen in de beveiligingsinstallaties zo veel mogelijk voor. Als de aannemer klaar is met de voorbereiding, worden de voorbereidde wijzigingen in de installatie gecontroleerd om te kijken of deze overeenkomen met de werktekeningen.
Als de voorbereiding goedgekeurd is, kan het spoor buiten dienst en kan het ontwerp gerealiseerd worden.

Nadat de wijziging is ingebouwd en goed is bevonden, wordt het spoor getest op veilige berijdbaarheid. Alle mogelijke scenario’s en rijwegen worden gesimuleerd om te kijken of het spoor in al deze situaties nog veilig is.

Als alle testen goed zijn afgerond, wordt de spoorinfra vrijgegeven voor de reguliere dienstregeling en kunnen zowel reizigers als andere eindgebruikers weer veilig reizen.