icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Waarom Nexus Rail?

Samen werken aan de betrouwbaarheid en veiligheid van het Nederlandse spoor. In zowel grote als kleine projecten zorgen we ervoor dat iedereen in Nederland veilig van A naar B kan reizen. Daar zetten wij ons samen iedere dag voor in. Maar wat maakt het nou zo leuk om bij Nexus Rail te werken?

Bij Nexus Rail werken ongeveer 40 gepassioneerde en enthousiaste mensen, die allemaal hun eigen expertise hebben. Collega's beschrijven de sfeer als informeel en zijn vooral erg te spreken over de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt binnen Nexus Rail. We gaan uit van de kracht en motivatie van de medewerker en er is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

Flexibel en afwisselend

Ben jij een ochtendmens of begin je liever wat later? We vertrouwen er op dat jij je verantwoordelijkheden neemt. Je werktijden zijn onderling af te spreken. Hier zijn we bij Nexus Rail over het algemeen flexibel in. Afhankelijk van je functie zijn er soms momenten waar je aanwezigheid gevraagd wordt ‘s nachts, in het weekend of in vakantieperiodes. Daarnaast zorgen wij ook voor afwisselend werk. Je krijgt de ruimte om uit te zoeken wat jij graag doet en waar je in uitblinkt.

Nexus Activiteiten Commissie

Naast hard werken vinden wij plezier ook heel belangrijk! Onze Activiteiten Commissie organiseert regelmatig leuke activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Spelletjes avond, een workshop curlen of je collega’s verslaan met poolen zijn een paar voorbeelden van deze activiteiten. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van een personeelsvereniging, maar kan gewoon meedoen als een activiteit je leuk lijkt. Ook introducées zijn altijd welkom, dat vinden wij alleen maar gezellig! En heb je zelf een leuk idee voor een activiteit? Dan luisteren wij daar graag naar.

Curlen
Curlen met de Nexus Activiteiten Commissie

Arbeidsvoorwaarden

Bij Nexus Rail zorgen we graag goed voor onze werknemers. Daarom voorzien we onze werknemers graag van goede arbeidsvoorwaarden, waardoor jij elke dag met plezier naar je werk gaat.

  • Laptop en telefoon
  • Goede pensioenregeling bij het Spoorwegpensioenfonds
  • Reiskostenvergoeding
  • 28 vakantiedagen en 6 collectieve vrije dagen
  • Marktconform salaris
  • Mogelijkheid tot thuis werken
  • Flexibele werktijden
Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Nexus Rail? Bekijk hier onze vacatures